Spaans koken & wijnproeverij

 

kokenenwijn

Proef de Spaanse sfeer! Cursus Spaans koken in Rossum onder het genot van tapas en wijnproeverij.

De Spaanse keuken is wereldberoemd. Ook in Nederland is het concept van de "tapa" ondertussen redelijk welbekend. De Spaanse keuken is een geliefd onderwerp van de gemiddelde Spanjaard.

U vindt koken leuk en wilt de Spaanse keuken beter leren kennen, dan is deze cursus iets voor u. Tijdens de cursus leert u alles over de Spaanse keuken.   

De cursus Spaans koken bestaat uit 5 kooklessen van 3 uur van 18.00 tot 21.00 uur, onder leiding van Rosa Rivas. De lessen worden gebracht in een gezellige sfeer in Rossum. De groep bestaat uit maximaal 10 cursisten.

De gerechten zijn:

   

1.   Buñuelos de bacalao (kabeljauw beignets)

2.   Gazpacho (Koude tomatensoep)  y pimientos rojos asados (Geroosterde rode paprika's)

3.   Tortilla de patatas (Spaanse omelet) y pixto (typisch gerecht met paprika's, tonijn en aardappelen)

pisto 1

4.   Paella (met kip en zeevruchten) 

5.   Ensalada de patatas con pimientos (aardappelsalade met geroosterde paprika's)

Startdatum:  woensdag 25 september

Data:  25 september, 2, 9, 23, 30 oktober

Elke kookles start met de bespreking van het menu, met een goed glas Spaanse wijn en tapas. Vervolgens gaat u onder begeleiding van Rosa zelf aan de slag. We eten samen met z'n allen.   

De cursus Spaans koken staat voor koken met passie en creativiteit.

Na afloop van de workshop krijgt u de reader mee naar huis met weetjes, nieuwtjes en de recepten van de Spaanse keuken zodat u ook thuis indruk kan maken met uw opgedane kennis.

De kosten van een lesavond bedragen € 65,- all-in.

 

Inschrijven

Stuur een e-mail met uw persoonlijke gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bel met 06-13851395.