Over Spaans-Rivas

Spaans-Rivas is een modern allround taal- en vertaalbureau voor vertalingen, zakelijke trainingen en privécursussen in de Spaanse taal.

rosa rivas 2

Rosa Rivas - oprichtster

 

 

  

Taalbureau Spaans-Rivas levert al 24 jaar:

En sinds kort:

 

Ervaring

Taalbureau Spaans-Rivas is in 1998 opgericht door Rosa Rivas Aranaga, beëdigd vertaler Spaans en gediplomeerd docente. Als vertaalster heeft zij zich gespecialiseerd in juridische en overheidsvertalingen, waarvoor zij extra cursussen volgde bij het Instituut voor Gerechtstolken en Vertalers in Utrecht. Als docente heeft zij onder andere gewerkt voor de ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen, bij het opleidingsinstituut Schoevers, bij het Spaans Cultureel Centrum Molinos de Viento en voor diverse grote ondernemingen, waarvoor zij incompany trainingen op maat verzorgde.

 

  "Tijdens mijn opleiding tot vertaler Spaans heb ik Rosa Rivas leren kennen als een zeer betrokken en vriendelijke docente. Ze is deskundig, geeft veel bruikbare feedback en ik heb veel van haar geleerd."  


Frederiek Detmar, studente ITV

Netwerk van vertalers

Spaans-Rivas werkt samen met een netwerk van professionele docenten, vertalers en redacteuren. Alle vertalers die voor Taalbureau Spaans-Rivas werken staan ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en vertalen naar hun moedertaal. Ook hebben zij een geheimhoudingsplicht voor de informatie waarmee zij werken.

Scherpe tarieven

U profiteert van scherpe tarieven omdat Spaans-Rivas geen bemiddelingskosten hanteert. Er wordt gewerkt met vertalers en docenten uit het eigen professionele netwerk. Zo staat Spaans-Rivas ervoor garant dat er altijd snel een professional voor uw opdracht beschikbaar is, tegen een goede prijs.

Portfolio Spaans-Rivas 

Taalbureau Spaans-Rivas heeft een gevarieerd en zeer tevreden klantenbestand, afkomstig uit bedrijfsleven, overheid, semi-overheid en particuliere kringen.
In Nederland zijn we werkzaam in de regio's Gelderland, Bommelerwaard, Amsterdam, 's-Hertogenbosch, Maasdriel, Rossum, Zaltbommel, Kerkdriel, Rosmalen, Heusden, Drunen, Wijk en Aalburg, Waalwijk, Vlijmen, Tilburg, Breda en Vught. 

Spaans-Rivas heeft onder andere gewerkt voor:
Koninklijke Marechaussee, Openbaar Ministerie (OM), Sociale Verzekeringsbank (SVB), Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), Hogeschool voor Tolken en Vertalen ITV, Schoevers, De Vrije Universiteit en Volksuniversiteiten.