http://schema.org/InStock
Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: €149,00‎  €99,00‎

Samenvatting

Bij aanschaf van dit zelfstudie boek, krijg je toegang tot het lesmateriaal middels online videodienst Vimeo. De inhoud van de boeken wordt uitgelegd door de native speaker docente. Je ziet het lesmateriaal op het scherm verschijnen en je kan naar de stem van de docente luisteren. Op deze manier kan je, samen met de docente, de lesstof doornemen en leer je ook de juiste uitspraak.

Niveau 2 A1 Conversatie

Allerlei dagelijkse situaties komen aan bod in de vorm van korte gesprekjes voorzien van woordenlijsten en uitwerkingen, terwijl je wordt begeleid door de stem van de docente. Je gaat praten over het vorig wekend, je vakantie, over koken, sporten, verblijf in een hotel, wat in de krant staat, je beneden buren, of je het koud of warm hebt, over je plannen voor vandaag of morgen, dat je een auto wil huren, telefoneren, dat je uit wil gaan om te dansen of eten, dat je langs de winkelcentrum wil gaan, dat je je portemonnee kwijt bent geraakt, wat je wil drinken op bezoek en over de stereotypen in landen als Nederland en Spanje.

Je gedane kennis van de grammatica wordt herhaald door middel van oefeningen voorzien van uitwerkingen, en verder ga je in dit boek leren:

  • Verschil tussen Saber / Conocer
  • Verschil tussen Qué & Cuál & Cuáles
  • Zelfstandig kloppende zinnen maken
  • De regels voor accenten
  • Het lijdend en meewerkend voorwerp
  • De gebiedende wijs

 

Binnen 2 werkdagen verzonden.

Producten met softwaredownloads mogen niet geretourneerd worden.

Boeken
Aantal pagina's 206
ISBN 978-90-830875-1-1
Medium Ringbandmap A4
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
Facebook commentaar