Incompany training Spaans

 

kokenenwijn

Taalbureau Spaans-Rivas verzorgt taaltrainingen voor het bedrijfsleven en werkt samen met bedrijven die internationaal zaken doen op Spaanstalige markten.

De taalcursussen Spaans van Spaans-Rivas worden door professionele native speakers verzorgd.

  “Wij hebben met ons bedrijf een taalcursus gevolgd bij Rosa Rivas van www.spaanstaalbureau.nl De cursus werd op de locatie van ons bedrijf gegeven over een periode van 12 weken voor de duur van ongeveer 30 uur. Het aantal cursisten betrof 8 personen met een verschillend instapniveau op kennis van de Spaanse taal. De cursisten werden voorzien van uitgebreid lesmateriaal, hetgeen naar wens gedurende de cursus werd aangepast naar onze wensen. Het lesmateriaal bestond uit schriftelijke documentatie, schriftelijke oefeningen, luisteroefeningen en tijdens de les werd interactief met beeldmateriaal gewerkt. De lesstof was gevarieerd en uitdagend, met name omdat de lesstof en het huiswerk op het persoonlijke niveau werd afgestemd.

Door alle cursisten werd de training als zeer positief ervaren en beheerst nu een ieder de basis van de Spaanse taal en in individuele gevallen een verdieping hierop. Met name de flexibiliteit en de gedrevenheid van de instructrice heeft hier een behoorlijke bijdrage aan geleverd. De gevolgde cursus dient als basis voor eventuele vervolgcursussen in de Spaanse taal. Door de professionaliteit, gedrevenheid, flexibiliteit, enthousiasme en het aangeboden lesmateriaal raden wij een ieder met ambitie tot het leren van de Spaanse taal www.spaanstaalbureau.nl ten zeerste aan.

 


                                                                                                                                                                                                                                                               Koninklijke Marechaussee

Spaans spreken vanaf de eerste les

De zakelijke taaltrainingen van Spaans-Rivas worden op maat gemaakt en in kleine groepen gegeven. Want alleen in kleine groepen lukt het om al Spaans te spreken vanaf de eerste les!

 • Kleine groepen;
 • Trainingen van 20-25 lessen;
 • Ervaren en gekwalificeerde docenten;
 • Trainingsmateriaal op maat gemaakt;
 • Wensen en agenda van opdrachtgever als uitgangspunt.

 Klik hier voor de tarieven incompany.

Taaltraining op maat

Met 21 jaar ervaring in trainen en doceren heeft Spaans-Rivas een heel eigen methode ontwikkeld. Een op maat gesneden programma gebaseerd op concrete werksituaties waarin uw medewerkers het Spaans nodig hebben. En waarbij uw bedrijfsdocumenten als oefenstof centraal staan.

Zo komen aan de orde:

 • Telefoneren
 • Corresponderen
 • Onderhandelen
 • Vergaderen
 • Het voeren van verkoopgesprekken
 • Het verzorgen van presentaties
 • Werken in internationale teams


Tijdens de trainingen leren uw werknemers niet alleen de vreemde taal, maar verdiepen ze zich ook in de lokale bedrijfscultuur en gewoontes van hun buitenlandse collega’s, klanten of leveranciers. Dat geeft een voorsprong bij het internationale zakendoen!

We hebben een groot aantal tevreden klanten uit de regio's Den Bosch, Rossum, Zaltbommel, Kerkdriel, Rosmalen, Heusden, Drunen, Waalwijk, Tilburg, Wijk en Aalburg, Vught, Vlijmen en Amsterdam.

Wilt u meer informatie over de taaltrainingen van Spaans-Rivas? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Spaans-Rivas is u graag van dienst!