logo

Niveaus groepslessen

De lessen zijn communicatief en gericht op de praktijk. De conversatie staat centraal. Alle niveaus met lesmateriaal op maat. Regio Rossum, Zaltbommel en Den Bosch.

Privélessen

Privélessen Spaans door enthousiaste, gediplomeerde docente. Native speaker. Alle niveaus met lesmateriaal op maat. Regio Den Bosch, Rossum, Zaltbommel.

Groepslessen Spaans

Groepslessen Spaans in kleine groepjes. Beter Spaans leren én Spaanse gewoontes en gebruiken leren kennen. Regio Den Bosch.

Spaans & koken

Lessen Spaans en kooklessen in kleine groepjes. Beter Spaans leren én een echte tortilla, paella en gazpacho bereiden. Regio Den Bosch, Rossum, Zaltbommel.

Spaans koken & wijnproeverij

Cursus Biologisch Spaans koken onder het genot van tapas en wijnproeverij met de beste Spaanse wijnen. Deze cursus bestaat uit 5 lessen van 3 uur. 

Workshop biologische Spaanse tapas

Leer hoe u zelf heerlijke en bijzondere tapas kunt maken. Tapas uit verschillende regios in Spanje met een wijnproeverij.

Spaans voor kinderen

Een docente spaans voor uw kinderen? Spaans-Rivas verzorgt groepslessen en privélessen en leert hen spelenderwijs Spaans spreken en schrijven. 

Bijles Jongeren

Ook leerlingen in het voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs kunnen terecht bij Taalbureau Spaans-Rivas. Zij kunnen privélessen Spaans op maat volgen.

Snelcursus Spaans

Spaans leren op dubbele tempo! Voor wie snel Spaans onder de knie wil krijgen bieden wij de snelcursus Spaans aan.

Tarieven 2019

Hier vindt u een overzicht van de tarieven voor de verschillende cursussen en cursusmateriaal.

Spaans telefoneren

Onze cursus behandelt de correcte afhandeling van een telefoongesprek zoals de structuur en kwaliteit.

Lesrooster 2019

Lesdata: de nieuwe cursussen beginnen in de week van 23 september. Tijdens de reguliere schoolvakanties is er geen les. Instromen in een groep is op ieder moment mogelijk.

Cursus vertalen

Cursussen vertalen Nederlands-Spaans voor wie zijn vertaalvaardigheid wil verbeteren of zich wil voorbereiden op het examen.