logo

Taalreis Marbella

In april organiseren wij deze zesdaagse conversatiecursus Spaans in de zonnige en historische badplaats Marbella.

Niveaus lessen Spaans

De lessen zijn communicatief en gericht op de praktijk. De conversatie staat centraal. Alle niveaus met lesmateriaal op maat. Regio Rossum, Zaltbommel en Den Bosch.

Privélessen

Privélessen Spaans door enthousiaste, gediplomeerde docenten. Native speakers. Alle niveaus met lesmateriaal op maat. Regio Den Bosch, Rossum, Zaltbommel.

Groepslessen Spaans

Groepslessen Spaans in kleine groepjes, maximaal 4 deelnemers. Beter Spaans leren én Spaanse gewoontes leren kennen. Regio Amsterdam, Den Bosch, Rossum. Zaltbommel. 

Zelfstudie & audio

Zelf aan de slag met Spaans wanneer het jou uitkomt! Eenvoudig en snel studeren met ons lesmateriaal en audio ondersteuning.

Incompany training Spaans

Taalbureau Spaans-Rivas verzorgt taaltrainingen voor het bedrijfsleven en werkt samen met bedrijven die internationaal zaken doen op Spaanstalige markten.

Spaans voor kinderen

Een docente spaans voor uw kinderen? Spaans-Rivas verzorgt groepslessen en privélessen en leert hen spelenderwijs Spaans spreken en schrijven. 

Bijles Jongeren

Ook leerlingen in het voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs kunnen terecht bij Taalbureau Spaans-Rivas. Zij kunnen privélessen Spaans op maat volgen.

Snelcursus Spaans

Spaans leren op dubbele tempo! Voor wie snel Spaans onder de knie wil krijgen bieden wij de snelcursus Spaans aan.

Spaans koken

 “Proef de Spaanse sfeer” en leer zelf Spaans koken.

Cursus vertalen

Cursussen vertalen Nederlands-Spaans voor wie zijn vertaalvaardigheid wil verbeteren of zich wil voorbereiden op het examen.