Privélessen

Fotolia 39620357 S Cursuspagina - Cursus Spaans

Spaans leren is nog nooit zo makkelijk geweest!

Spaans leren is niet alleen leuk, maar ook een heel goede investering! Wie Spaans spreekt kan met ongeveer 500 miljoen mensen over de hele wereld communiceren. En beheerst een taal die naast Engels het meest wordt gebruikt in internationale communicatie.
Daarnaast is de cultuur en de geschiedenis van de Spaanstalige wereld heel divers en rijk. Natuurlijk kent u het Alhambra, de flamenco en de molens van Don Quichote. Maar weet u ook waarom Spaanse kinderen zo gek zijn op los Reyes Magos? En wat El gordo is, en La tomatina? Wie een cursus Spaans volgt leert meer dan de taal alleen.

 Spaans op maat

Bij Spaans-Rivas kunt u privélessen Spaans volgen die voor u op maat worden gemaakt. Of u nu beginner bent of vergevorderde. Afhankelijk van waar u de taal voor nodig heeft, maakt Spaans-Rivas voor u een aangepast programma waarmee u op korte termijn goede resultaten boekt. Ook kunt u speciale conversatielessen volgen, als u voor uw werk of privé de taal vooral mondeling nodig heeft.

 

“De Spaanse lessen worden door een enthousiaste lerares gegeven aan de hand van plezierig lesmateriaal. Samen met haar persoonlijke inbreng van oefeningen wordt in korte tijd veel kennis van de Spaanse taal opgedaan.”

Een zeer tevreden leerling.
Irene van Egmond

 

Tarief privélessen en conversatielessen

Het standaardtarief voor privélessen & conversatielessen bedraagt:

•  1 persoon € 45,- per uur 
•  2 personen € 30,- per uur per persoon
•  3 of 4 personen € 25,- per uur per persoon

Voor het lesmateriaal moet u rekening houden met een bedrag van € 55,-
De ervaring leert dat lessen van 1,5 uur de cursist meer ruimte geven om écht goed met de lesstof aan de slag te gaan en dus meer profijt opleveren.

•  1 persoon € 65,- per 1,5 uur 
•  2 personen € 45,- per 1,5 uur per persoon
•  3 of 4 personen € 37,- per 1,5 uur per persoon

De lessen worden gegeven door ervaren docenten met Spaans als moedertaal.

We hebben een groot aantal tevreden klanten uit de regio's Brabant, Den Bosch, Rossum, Zaltbommel, Rosmalen, Heusden, Drunen, Waalwijk, Tilburg, Wijk en Aalburg, Vught, Vlijmen en Amsterdam.

 Cursusvoorwaarden privélessen Spaans

U kunt een afspraak maken voor een kostenloos intakegesprek.

  • Een cursus kan het hele jaar door worden gestart.
  • De lestijden voor privélessen zin in overleg met de cursist van maandag t/m vrijdag.
  • Indien u door onvoorziene omstandigheden uw les wilt afzeggen of wijzigen, moet u dit minimaal 48 uur van te voren laten weten. De les zal dan naar een ander tijdstip verplaatst worden. Mocht de afzegging echter binnen 48 uur van te voren plaatsvinden, dan dient de les volledig te worden betaald. U mag dit maximaal twee keer doen in een lessenserie van 10 lesbijeenkomsten. Annuleert u te laat of vaker, dan wordt de les beschouwd als gegeven.
  • Na aanmelding ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving, die daarmee bindend is.
  • Bij een aankoop buiten de verkoopruimte geldt een bedenktermijn van 14 dagen. Dit herroepingsrecht betekent dat de wederpartij de overeenkomst binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen kan annuleren.
  • Het cursusgeld, vermeerderd met de prijs van het lesmateriaal wanneer u dat heeft besteld, dient voor aanvang van de cursus te worden overgemaakt op bankrekening: NL75 ABNA 0529 064758 tnv M.R. Rivas Aranaga.
  • Bij wanbetaling komen naast administratiekosten, alle kosten als renteverlies, incasso-kosten, en zowel gerechtelijke als buitengerechtelijke kosten voor rekening van de cursist.
  • De cursus kan uitsluitend worden gevolgd door degene op wiens naam de cursus is geboekt;


 Locatie

De lessen vinden plaats op de volgende locatie:

Kerkstraat 4, 5328 AB RossumGroepslessen Spaans

Wilt u liever deelnemen aan een groepsles Spaans? Kijk dan bij:

Groepslessen Spaans   

 Meer informatie over een cursus Spaans ?

Neem vrijblijvend contact op met Taalbureau Spaans-Rivas: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.